Öğretmenler Akşam Yemeğinde Biraraya Geldi.


25.11.2015 17:03:13     2116
Öğretmenler Akşam Yemeğinde Biraraya Geldi.

Çaykara Belediye başkanı Hanefi tok'un katkılarıyla 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle düzenlenen akşam Yemeğinde öğretmenlerle bir araya gelindi.

Çaykara Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede hizmet veren öğretmenler için Uzungöl Sezgin Otelde yemekli bir program düzenledi.

Programın yapıldığı salona gelen Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, öğretmenlerin oturduğu masaları tek tek dolaşarak onların taleplerini dinleyerek öğretmenler gününü kutladı. Protokol konuşmaları ile başlayan program, yemek ikramı ile devam etti.

Programa katılan Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül ve Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali  tüm Öğretmenlerin Öğretmenler gününü kutlalayarak böyle bir organisazyon düzenlediği için Çaykara Belediye başkanı Hanefi Tok’a  teşekkür etti.

Ardından Uzungöl İlk Öğretim Okulu Öğretmenlerinden Müzik Öğretmeni Ahmet Karaca sahneye çıkarak türkülerini öğretmenler için seslendirdi.Program uzungöl ilköğretim Okulu öğrencilerinin horon gösterisiyle son buldu

İletişim

  • Işıklı Mahallesi Belediye Sok. No:12 D:2 PK:61940
    Çaykara/TRABZON
  • (0462) 616 10 29
  • (0462) 616 14 68
  • info@caykara.bel.tr
Hanefi TOK
Çaykara Belediye Başkanı