Polis Teşkilatımızın 172 Yıldönümü Kutlu Olsun.


10.04.2017 12:18:52     1823
Polis Teşkilatımızın 172 Yıldönümü Kutlu Olsun.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172’nci yıl dönümü nedeniyle, yazılı bir mesaj yayınladı.

            Aziz vatanımızın her karış toprağında canla başla durmaksızın büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan, Milletimizin  huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Polis Teşkilatı’nın 171. kuruluş yıldönümünü ve içinde bulunduğumuz Polis Haftası’nı kutluyorum.

            Türkiye Cumhuriyeti devletimizin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek, suç işlemesini önlemek, suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımızla gurur duymaktayız.

            Gücünü Milletten  ve kanunlardan alan Türk polisi, görevini her zaman fedakârca yapmış, gerektiğinde canını hiçe sayarak ulvi görevlerini yerine getirmiş, toplumumuzun güvenini ve takdirini kazanmıştır.

             Polis Haftası’nı bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine saygı ve selamlarımı sunuyorum.

İletişim

  • Işıklı Mahallesi Belediye Sok. No:12 D:2 PK:61940
    Çaykara/TRABZON
  • (0462) 616 10 29
  • (0462) 616 14 68
  • info@caykara.bel.tr
Hanefi TOK
Çaykara Belediye Başkanı