İlçe Müftüsü Ali Fuat Baycan'a Veda Yemeği..

15.11.2017 09:25:53     1785
İlçe Müftüsü Ali Fuat Baycan'a Veda Yemeği..

Düzenlenen veda yemeğine; Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı, Belediye Başkanımız Hanefi Tok, İl Müftüsü Keramettin Demir, daire amirleri, müftülük personelleri, ilçe merkezde ve Mahallelerimizde görev yapan imamlar katıldı. Yemekte konuşan Müftü Ali  Fuat Baycan, Çaykara’da 7 yılı geride bıraktığını bu süre zarfında Selim halkına hizmet etmekten onur duyduğunu, çalışmalarında desteğini esirgemeyen Kaymakam İhsan Ayrancı ’ya, Belediye Başkanı Hanefi Tok’a ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Kaymakam Erdinç Dolu’da yaptığı konuşmada, Müftü Ali Fuat Baycan’a 7 yıl boyunca Çaykara halkına vermiş olduğu hizmet ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, yeni tayin yeri olan Artvin Hopa ilçesinde de başarılarının devam etmesini ve yeni görev yerinin kendisine ve ailesine hayırlı olmasını temennisinde bulundu.