Çaykara Belediyesi Masa Tenisi Turnuvası Başlıyor

19.02.2018 16:25:57     2238
Çaykara Belediyesi Masa Tenisi Turnuvası Başlıyor

Çaykara İlçemizin Düşman İşgalinden Kurtuluşu Dolayısı İle Çaykara Belediyesi Tarafından Her Yıl Geleneksel Olarak Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası 24 Şubat 2018 Tarihinde Başlıyor.

MÜSABAKALAR 24 ŞUBAT TARİHİNDE BAŞLAYACAK

Her yaş karegorisinde düzenlenecek olan Çaykara Belediyesi Masa Tenisi Turnuvasında  müsabakalar 24 Şubat 2017 tarihinde başlayacak.

TURNUVA İKİ KATEGORİDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Geçtiğimiz senelerde olduğu gibi bu sene de Turnuva İki ayrı kategoride gerçeleştirilecek.

BİRİNCİ KATEGORİ   :40 Yaş Altı

İKİNCİ KATEGORİ     : 40 Yaş Üstü

MÜRACAT VE İLETİŞİM

İzzet GÖNAN-Zeki Bilge İlkokulu Müdürü-0536 343 83 28

Zihni Boz –Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdür Yard.  0505 810 83 55

HERKES MÜRACAAT EDEBİLECEK

Turnuvaya müracat için her hangi bir ön koşul yok.Kamu Görevlisi,Esnaf,Öğrenci,Vatandaş kısacası Her yaştan ve de her kategoriden isteyen herkes Masa Tenisi Turnuvasına müracaat edebilecek.

MÜRACAATLAR 24 ŞUBAT TARİHİNDE SONA ERECEK

Çaykara Beledi,yesi Masa Tenisi Turnuvasına Müracaatlar Turnuvanın başlayacağı gün olan 24 Şubat 2017 Cumartesi Günü sabah saat 09.00´a kadar yapılabilecek.

KATILAN YARIŞMACILARIN YAPMASI GEREKENLER

1-Turnuvaya katılan tüm Sporcular müsabakalar için spor ayakkabı,eşorfman,ya da forma gibi spor malzemelerini kendileri getireceklerdir.Organizasyon Komitesi tarafından kendilerine hiçbir şekilde spor malzemesi verilmeyecektir.

TEK YETKİLİ TERTİP KOMİTESİ

Müsabakaların Kuralarını çekmede,maç programını düzenlemede,maç saatlerini ve yerlerini belirlemedemaç saatinin ve de yerinde değişiklik yapmada,maç hakemlerini belirlemede müsabakalara yapılacak itirazları değerlendirmede tek yetkili Tertip Komitesi olacaktır.

İŞTE YARIŞMA İLE İŞLGİLİ DUYURU

ÇAYKARA´NIN KURTULUŞU MASA TENİSİ TURNUVASI

Müsabaka Tarihi    :24 Şubat 2018 Saat 09.00

Müsabaka Yeri      :Çaykara Hükümet Konağı

Kayıtlar Müsabaka saatinden bir saat önce yarışma yerinde yapılacaktır.

TURNUVA STATÜSÜ

1-Müsabakalarda Uluslar arası Oyun Kuralları geçerli olacaktır.

2-Müsabakalara Sporcu Kıyafeti ile katılmak zorunludur(Eşorfman,şort,forma,spor ayakkabı vb…)

3-Kıyafetlerde beyaz renk olmayacaktır.

4-Yapılacak itirazlarda tertip komitesinin kararı geçerlidir

5-Dereceye girenlere ödül ve madalyalar verilecektir.

6-Ödül ve Madalyalar 27 Şubat 2018 Salı Günü Çaykara´nın Kurtuluşu Töreninde verilecektir.

7-Müsabakalar eleme usulüne göre yapılacaktır.

MÜSABAKANIN ÖDÜLLERİ

Birincilik Ödülü             :Kupa,Madalya ve Hediye