BELEDİYELERE GİTMEDEN ADRES KARTINIZI ONLİNE ALABİLİRSİNİZ

25.12.2020 11:47:34     854
BELEDİYELERE GİTMEDEN ADRES KARTINIZI ONLİNE ALABİLİRSİNİZ

Vatandaşlar artık değişen adres bilgilerini Büyükşehir’e gitmeden internet üzerinden sorgulayabilecek.

BİLGİLER SMS OLARAK GÖNDERİLECEK

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Mesut Aydoğar tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak Mekansal Adres Kayıt Sistemi Projesi kapsamında değişen adres bilgilerini vatandaşlarımıza daha hızlı ve belediyemize gelmeden ulaştırabilmek adına online hizmet vermeye başladık. Vatandaşlarımız hayata geçirilen çalışma ile Büyükşehir Belediyesi internet sitesi üzerinden online olarak adres kartlarını alabilecek. Hemşehrilerimizin yapacakları başvuruda mevcut adres bilgilerini yazmaları veya faturalar, kira sözleşmesi, tapu, yapı kayıt belgeleri ile güncel ada-parsel bilgilerini başvuru ekranına yüklemeleri yeterli olacaktır. Başvuru sonrasında vatandaşlarımızın telefonuna adres kartı bilgisi SMS olarak gönderilecektir. Vatandaşlarımız bu SMS içeriğinde yer alan linke tıklayarak adres kartını kolayca görüntüleyebilecek ve indirebilecektir. Büyükşehir Belediyesi olarak hemşehrilerimizin işini kolaylaştıracak çalışmalara imza atmaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.