Doğu ve Güneydoğu’daki öğrencilerine Yardım Eli


08.02.2017 14:51:54     4429
Doğu ve Güneydoğu’daki öğrencilerine Yardım Eli

Çaykara Belediyesi ile Milli Birlik ve Kardeşlik Derneğinin ortaklaşa yürüttükleri Doğu ve Güneydoğu illerine  yardım eli projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere toplanan kitap ve kırtasiye araçları yola çıktı.

Doğu ve Güneydoğu illerinde okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere toplanan kitap ve kırtasiye malzemeleri önceden belirlenen okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilere  dağıtılmak üzere yola çıktı.

Çaykara Belediye ile Milli Birlik ve Kardeşlik Derneğinin ortaklaşa düzenledikleri kampanyaya Çaykara Kaymakamlığı, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Çaykara Esnaf Odası Başkanı Ali Şükrü Aydın, Sezgin Otel, İnanlar, Milli Birlik ve Kardeşlik ekibinden Ali Zeyrek, Muhammet Aygün ve Berat Tosun destek verdi.

Toplanan kitap ve kırtasiye  yardımı ilk olarak Erzurum’a ulaşarak ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtım yaptılar. Yardım konvoyu daha sonra  Bitlis, Diyarbakır, Bitlis Güroymak ilçesi Diyarbakır sur ilçesi, Mardin Derik ilçesi ve Van ili Özalp ilçesine giderek ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtım yapacak.

İletişim

  • Işıklı Mahallesi Belediye Sok. No:12 D:2 PK:61940
    Çaykara/TRABZON
  • (0462) 616 10 29
  • (0462) 616 14 68
  • info@caykara.bel.tr
Hanefi TOK
Çaykara Belediye Başkanı