Çaykara Kaymakamlığından “Eğitime Destek Projesi”


23.02.2017 08:35:55     4150
Çaykara Kaymakamlığından “Eğitime Destek Projesi”

Çaykara Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, LC Waikiki firmasının desteğiyle Çaykara'da 1.245 öğrenciyi sevindirdi.

"Eğitime Destek" projesi kapsamında Çaykara merkez ve mahallelerinde öğrenim gören anaokulu, ilkokul ve ortaokul öğrencileri için yaşlarına ve bedenlerine uygun olarak hazırlanan pantolon, kazak, hırka, mont, ayakkabı ve çeşitli giyeceklerden oluşan paketler, ilçe Kaymakamımız Sayın İhsan AYRANCI ve eşi Sevgi AYRANCI hanımefendi ve belediye başkanımız Sayın Hanefi TOK’un katılımıyla öğrencilere okullarında teslim edildi.

1245 öğrenci için 35.600TL değerindeki giyim eşyalarının teslim edildiği programa, ilçe kaymakamı İhsan AYRANCI ve  eşi, belediye başkanı Hanefi TOK,  ilçe mili eğitim müdürü Ahmet ÇAMURALİ, Vakıf yönetiminden Ali Şükrü AYDIN, Muhammet SELÇUK, vakıf müdürü Murat YILDIZ, okul müdürleri, muhtarlar ve daire amirleri katıldı.

Öğrencilere kıyafet paketlerinin teslim edildiği programda, ilçemizde eğitime çok önem verildiği, öğretmen-öğrenci ve velilerimizin bu konuda fedakarca davrandığı, bu gayretli çalışmaların devam etmesi için her türlü desteğin verilmeye devam edileceği belirtildi.

Kaymakam AYRANCI, bu anlamlı ve örnek katkılarından dolayı LC Waikiki firması yetkililerine teşekkür etti.

İletişim

  • Işıklı Mahallesi Belediye Sok. No:12 D:2 PK:61940
    Çaykara/TRABZON
  • (0462) 616 10 29
  • (0462) 616 14 68
  • info@caykara.bel.tr
Hanefi TOK
Çaykara Belediye Başkanı