Başkan Hanefi Tok Temizlik Kampanyası Başlattı

05.07.2017 11:47:08     3368
Başkan Hanefi Tok Temizlik Kampanyası Başlattı

Çaykara Belediye Başkanımız Hanefi Tok, turizm merkezi Uzungöl´ün çöp sorunu tamamen sonlandırmak amacıyla temizlik kampanyası başlattı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok beraberinde 30 temizlik işçisiyle birlikte turizm merkezi Uzungöl´de bugün temizlik kampanyasına start verildi. Bundan sonra düzenli olarak her hafta yapılacak genel temizlik için Başkan Tok, temizlik işçileriyle çöp topladı, vatandaşlarla sohbet ederek çevre temizliği konusunda çeşitli uyarılarda bulundu.

Başkanla birlikte, kanal ve sokaklarda çöp toplayan ekipler, toplanan çöpleri poşetleyerek kamyonlara bıraktı.

Her hafta sürecek temizlik kampanyasına ilişkin bilgi veren Belediye Başkanı Hanefi Tok, hedeflerinin Uzungöl´de çöp sorununu tamamen bitirmek olduğunu ifade etti. Halkımızla birlikte Uzungöl´ü daha yaşanılır ve daha temiz bir turizm merkezi olması için çalışacaklarını söyleyen Tok, "Halkımızın bizlere olan desteği ile çöp sorununa kesin çözüm getireceğiz. Uzungöl´ün temiz olması belediye olarak bizleri yakinen ilgilendirmektir. Bugünde büyük bir kampanya ile temizlik kampanyası başlattık. Bu temizliği her hafta yapacağız. Çaykara Belediye Başkanı olarak bizzat çöp toplayıp topluma örnek olmak bizim görevimizdir, ”şeklinde konuştu.