13.03.2020 10:41:28     6165

Belediyemiz ve TOKİ İşbirliği ile 2016 yılında çalışmalarına başlanan Çaykara İlçesi Işıklı Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinde İhale tarihi belli oldu.

Anlaşma ve Kamulaştırma süreci tamamlanan İlçe Merkezimizin 1. Etap Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kapsamında "Trabzon İli, Çaykara İlçesi, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1. Etap 84 Adet Konut , 45 Adet Dükkan Ve 1 Adet Terminal Binası İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" 9 Nisan 2020 tarihinde İhale ediliyor.

Proje başlangıcında ve devamı sürecinde desteğini bizden esirgemeyen, Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN olmak üzere, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat KURUM 'a, İçişleri Bakanımız Süleyman SOYLU ‘ya TOKİ Başkanımız Ömer BULUT 'a, Projenin başlamasında büyük emeği olan eski TOKİ Başkanımız Mehmet Ergün TURAN 'a, TOKİ Çalışanlarına ve çalışmalara büyük ölçüde destek veren kentsel dönüşüm alanı hak sahipleri ile esnaflarımıza teşekkür ederiz.